• Oferta e Reja

 • GLE Coupe e re

  Tani GLE Coupe mund të blihen tek Mercedes- Benz Shqiperi. Zbuloni më shumë rreth të gjitha automjetet e reja në dispozicion në të gjithë gamën e plotë të modeleve Mercedes-Benz.

 • Oferta jone per servisin e makinave

  Ne ju sugjerojmë të vizitoni shërbimin Mercedes për kujdesin e duhur dhe përgatitjen e automjetit me oferten tone te re .

 • Shërbim dhe asistence

 • Vizitoni Servisi Tone

  Kushte komode për pronarët e makinave Mercedes-Benz . Atmosfera e bukur , çmime të arsyeshme tek Servisi yne !

 • Standarde të reja

  Bazuar në kërkesat e klientëve, Auto Star Albania vazhdimisht ka sjellë risi dhe vendosur standarde të reja. Në mënyrë të vazhdueshme janë zgjeruar kapacitetet e servisit dhe ky zgjerim pritet të vazhdojë edhe në të ardhmen.

 • Mercedes-Benz Shqiperi

 • Stafi Yne

  Përkushtimi i vazhdueshëm i punonjësve dhe trajnimi i tyre periodik nga specialistë me përvojë janë ndër asetet më të mira të kompanisë në fushën e shitjes dhe shërbimeve të passhitjes.

 • Automjetet e reja

  Zbuloni më shumë rreth të gjitha automjetet e reja në dispozicion në të gjithë gamën e plotë të modeleve Mercedes-Benz. Për më shumë gamën më të fundit të makinave të reja nga Mercedes-Benz.