PRESTIGJI VJEN SI STANDARD

Që kur u shfaq për herë të parë në vitet 1950, SL ka qenë më shumë se thjesht një automjet. Ishte një ikonë e kohës së saj dhe gjithmonë kilometra përpara të zakonshmes. Komoditet i jashtëzakonshëm dhe përmasa tërheqëse sportive. Gjenerata e fundit e sistemit multimedial MBUX dhe aksesorë të shumtë të teknologjisë së lartë. Kjo makinë përfaqëson luksin e performancës në formën e tij më të pastër.

NDIQNI INTUITËN TUAJ

Asgjë më shumë se një majë gishti nuk nevojitet për të përdorur funksionet e shumta të rehatisë ose për të zgjedhur mënyrën e duhur të drejtimit me SL e re.

2023 All right reserverd © Mercedes-Benz Albania
Design by Gremza