Auto Star Albania

Përfaqësuesi zyrtar i Mercedes-Benz në Republikën e Shqipërisë.

Për çdo informacion të detajuar për modelet më të fundit, shërbimin e servisit dhe pjesët e këmbimit, mund të na vizitoni në ambientet e showroom-it, mund të na kontaktoni përmes e-mail ose mund të na telefononi në numrat e mëposhtëm:

Departamenti i Shitjeve

Mob: +355 69 409 1642; +355 69 788 8959; +355 69 209 1638; +355 68 606 0255.
E-mail: sales@mercedes-benz.al

Departamenti i Servisit

Mob: +355 69 709 3094; +355 68 209 1645; +355 68 201 2710; +355 69 700 9783.
E-mail: servisi@mercedes-benz.al

Departamenti i Pjesëve të Këmbimit

Mob: +355 68 205 6015; +355 69 409 1725; +355 68 900 7888.
E-mail: pjese.kembimi@mercedes-benz.al

Shërbimi servisit “Mobilo”

Mob: +355 69 409 1643
E-mail: 24h@mercedes-benz.al

Orari

E Hënë – E Premte

08:00-17:00

E Shtunë

08:00-13:00

E Dielë (vetëm showroom/Departamenti i Shitjes së makinave)

09:00-14:00

Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km. 7, 1051, Tiranë- Albania
Tel:  +355 44 500 334
E-mail: info@mercedes-benz.al

2024 All right reserverd © Mercedes-Benz Albania
Design by Gremza