Shërbimet Financiare

Shërbimet Financiare

Autovetura me Leasing.

Shërbime financiare që i përshtaten 100% nevojave tuaja.

Si pjesë e shërbimeve tona gjithëpërfshirëse, në bashkëpunim dhe me partnerët tanë, ofrojmë mundësi e paketa financimi fantastike për të gjitha modelet e reja dhe të përdorura Mercedes-Benz.

Vazhdimisht përpiqemi që të ofrojmë shërbimet më cilësore dhe të plotësojmë të gjitha pritshmëritë e klientëve tanë, duke i dhënë zgjidhje të menjëhershme interesit të tyre, si dhe duke ofruar ofertën dhe mundësitë më të mira që i përshtaten nevojave të tyre.

Në bashkëpunim me partnerët tanë ofrojmë një sërë paketash interesante, risi, lehtësira dhe më kyesorja cilësi. Synimi ynë është që klientët e modeleve të automjeteve premium të kenë mbështetje të plotë dhe të shpejtë financiare, pa anashkaluar në asnjë rast cilësinë e shërbimeve që ne ofrojmë. Na vizitoni pranë ambienteve tona të showroom ose na kontaktoni që të përshtasim paketën ideale të financimit të makinës suaj të ëndrrave.

Mob: +355 69 209 1638
+355 69 788 8959
+355 69 700 0036

E-mail: sales@mercedes-benz.al

2024 All right reserverd © Mercedes-Benz Albania
Design by Gremza