VAJI ORIGJINAL

Vaji origjinal, i vetmi që i përshtatet karakteristikave të motorëve Mercedes-Benz.

Vaji origjinal Mercedes-Benz, është i krijuar posaçërisht për Mercedesin tuaj; optimizon perfomancën, minimizon konsumin e karburantit, maksimizon efiçencën dhe garanton jetëgjatësinë e motorit.

Vaji origjinal Mercedes-Benz është përshtatur në përputhje me ngarkesat mekanike dhe termike të motorit Mercedes-Benz dhe plotëson të gjitha standartet që garantojnë jetëgjatësinë e tij edhe në temperatura ekstreme, nga – 30°C deri në + 260°C.

Vaji origjinal Mercedes-Benz redukton fërkimet mekanike dhe rrjedhimisht redukton konsumin e karburantit. Kjo do të thotë që ju mund të përdorni në mënyrë më efikase potencialin e motorit tuaj në çdo rrethanë. Ai punon në unison me sistemet e sofistikuara të pas-trajtimit të gazrave, redukton në maksimum emetimet e toksinave dhe e bën automjetin tuaj më miqësor me mjedisin.

Vaj i motorit origjinal “Mercedes-Benz” është i mbrojtur ndaj çdo falsifikimi të mundshëm. Auto Star Albania është i vetmi distributor i autorizuar në Shqipëri për tregtimin e vajit origjinal Mercedes-Benz!

Mob: +355 68 900 7888
E-mail: pjese.kembimi@mercedes-benz.al

2023 All right reserverd © Mercedes-Benz Albania
Design by Gremza