Kontrolli Teknik

Besimi është i rëndësishëm, por kontrolli garanton sigurinë tuaj!

Nuk ka rëndësi nëse jeni klient besnik i Auto Star Albania apo jo? Nëse keni kryer rregullisht të gjitha shërbimet e nevojshme dhe ato të rekomanduara; falë kontrolleve sezonale ju dhe Mercedesi juaj do të jeni të sigurt në rrugë në çdo stinë, para fundjavave të gjata, udhëtimeve për festa dhe pushimeve.

Përveç shërbimeve periodike sipas dëshirës, ju mund të kërkoni kontroll të imtësishëm dhe inspektimet e nevojshme për t’u siguruar që Mercedesi juaj është në gjendje optimale për udhëtime të gjata dhe përditshmërinë tuaj. Në çdo rast, konsulentët e servisit do t’ju asistojnë dhe informojnë për të gjitha shërbimet e rekomanduara nga Mercedes-Benz dhe shërbimet e nevojshme, të konstatura paraprakisht, pa kryer diagonistikimin apo kontrollin e imtësishëm.

Për çdo paqartësi apo kërkesë të veçantë, jemi të gatshëm në çdo momentu t’ju asistojmë me informacionin dhe rekomandimet e nevojshme.

Mob: +355 69 709 3094
+355 68 201 2710
+355 69 700 9783

+355 68 209 1645

E-mail: servisi@mercedes-benz.al

2024 All right reserverd © Mercedes-Benz Albania
Design by Gremza