Riparime & Lyerje

Më shumë se përkujdesje…

Mos injoroni as dëmtimet më të vogla! Mercedesi juaj meriton shërbimin më të mirë për riparimin e dëmtimeve të telajos, bojës apo tapicerisë. Shërbimi i servisit të lyrjeve dhe riparimeve i Auto Star Albania mundëson shërbim të dedikuar për të gjitha llojet e dëmtimeve të mjetit, si gërvishjet, aksidentet e vogla dhe dëmtimet e mëdha për të gjitha modelet Mercedes-Benz.

Të gjitha shërbimet e riparimeve garantojnë cilësinë dhe sigurinë e Mercedesit tuaj. Ju gjithashtu mund të mbështeteni në faktin që ne përdorim vetëm pjesët orgjinale Mercedes-Benz dhe të gjitha shërbimet janë në përputhje të plotë me specifikimet e vetë prodhuesit. Ekspertët tanë garantojnë cilësinë e punimeve të riparimeve dhe lyerjeve për të gjitha modelet Mercedes-Benz, si modelet e vjetra ashtu dhe modelet e reja. Dhe ju sërish do të jeni të kënaqur me Mercedesin tuaj!
Mob: +355 68 687 9654
+355 69 709 3094
E-mail: servisi@mercedes-benz.al

2023 All right reserverd © Mercedes-Benz Albania
Design by Gremza