NJË PERSONALITET SHPREHËS

Për dekada, SL ka qenë një kryefjalë për magjepsjen, dëshirueshmërinë dhe veçantinë – dhe ky botim i ri ju jep edhe më shumë mundësi për të shprehur karakterin tuaj. Pajisja e detajuar në mënyrë obsesive me përzierjen e saj të gjeometrisë analoge dhe botës dixhitale ofron një gamë të gjerë mundësish për dizajnimin e ambientit luksoz sipas shijes së pronarit. Rezultati: Një kombinim unik që është i pakrahasueshëm në rrugë – dhe që ju përshtatet në mënyrë të përkryer.

Më shumë se një automjet!

Roadster kombinon sportivitetin mbresëlënës përmes transmisionit AMG SPEEDSHIFT MCT 9G dhe një dizajn elegant. Një ikonë moderne që ju fton të mrekulloheni me të – si shikues ashtu edhe pas timonit.

2024 All right reserverd © Mercedes-Benz Albania
Design by Gremza